familjedin.blogg.se

Här kan ni följa mig och vår lilla familj som småbarnsföräldrar till finaste lilla Tindra född 20131218 och lillebror Norton född 20161212 här skriver jag om vårt liv, vårt nybyggda hjältevadshus! Enjoy 😘

Tindras kommentarer!

Kategori: Allmänt

Skulle behöva ha kameror igång som ett big brother för att föreviga alla Tindras kommentarer!
I tisdags kväll nämner jag till Tindra att jag tar en dusch imorgon istället för ikväll, och det gott folk kom hon ihåg igår morse så innan hon åkte till fsk då vi ska pussas hejdå tar hon upp pekfingret och säger åt mig: "var försiktig när du ska duscha sen mamma" jag blev stum som så många gånger förr! Älskade omtänksamma du!

Sen när vi sitter vid matbordet och hon ätit upp all mat säger jag åt henne:
J: vad duktig du är som åt upp all mat lilla gumman!
T: ja jag vet mamma!
Någon minut senare, då jag ätit upp.
T: vad duktig du är mamma gumman som åt upp all mat! 😅

Så mycket kärlek och glädje hon sprider gör mig rik och lycklig!
Nu fattas bara lillebror, som fick sig en godnatt puss genom magen och ett "jag älskar dig lillebror" (fick nypa mig i armen) hon är så kärleksfull mot honom redan nu ❤

Ja än har det ju inte kommit någon bäbis, 11 dagar kvar tills "datumet" så vi får se.
Det börjar ändå bli lite nervöst nu att det kan ske i princip när som helst, så jag håller mig mest hemma nu och inomhus.

Men imorgon om inget händer får vi besök av wöhrmans efter middagen och sen ska jag iväg en sväng med jobbet på fresks som bjuder på lite galej imorgon, blir nog inte långvarig skulle jag tro men trevligt att träffa folk!

Så en liten update!

Höstblåsor?

Kategori: Allmänt

Tindra har ju haft lite feber till och från i helgen men varit pigg annars, ingen förkylning eller så. Men sen imorse upptäckte vi små utslag på hakan nedanför underläppen och jag tänkte att det är ju för att hon har nappen (har fått det förr, fick även byta sort) men ser mot eftermiddagen att det ser lite annorlunda ut och kollar på 1177 och inser då att hon förmodligen åkt på höstblåsor!? Det skulle ju gå över av sig själv så vi får hoppas på det, men inte hon lär ju haft det i ett par dagar uppe i gommen då dom så gott som är borta där, älskade gullungen men det är ju inte lätt när hon inte säger så mycket heller!
Som idag har hon pratat så mycket att vi nästan får skavsår i öronen men det är ju så fruktansvärt roligt och sen så många tack så mycket och vad snällt som vi fått idag är ofantligt många! 😊

Känns ju lite konstigt att Kristoffer måste vabba när jag ändå är hemma, men sån är ju lagen då man är sjukskriven sen så som jag mår just nu skulle jag nog inte orkat en hel dag trots att hon är så lättsam men har ingen energi alls och är konstant trött och mitt bäcken är i 1000 bitar så det pusslet kommer ta tid att läka. Men jag åkte faktiskt på dollar en sväng och handla lite julsaker då vi pyntade igår och sedan for jag på kaffe på jobbet.
Det var min ansträngning idag...

Imorgon går vi in i vecka 39, precis den här tiden i graviditeten med Tindra inatt för att vara petig så startade det lite lätt med henne och sen 14.06 är hon född. Så nu får vi se hur länge lillebror blir kvar!?

Nu ska jag försöka få lillebror att sluta boxas, se lite av filmen och försöka sova som resten av mina älskade ❤

Tindran ❤

Kategori: Allmänt

Den här veckan har gått segt, har sovit fruktansvärt dåligt och haft noll energi! Bakade dock lussekatter och vi har haft en till visning och där går det ju lite segt på den fronten men det gäller ju att ha lite is i magen och avvakta!

Har haft mycket förvärkar den här veckan, värst var igår! Och Tindra min älskade lilla solstråle förstog att jag inte mådde bra så pussar och kramas gör hon och med magen också, sen kom hon efter ett tag och fråga om jag inte ville ha lite mera vatten, mamma hjärtat smälte 😍

Imorgon tänkte jag att vi ska hämta alla julsaker i gårdshuset och börja pynta lite och sedan kan jag ju fortsätta under veckan så vi hinner klart till nästa helg!
Kan ju även hoppas att lillebror vill titta ut under veckan, dock inte på tisdag då har vi besiktning på kåken... men annars får han komma när han behagar, helst nu på en gång eller redan igår! Närå så länge han växer och mår bra, men fixerad är han iallafall!

Skrev ett litet hyllningsinlägg till min kära man här om dagen på andra sociala medier och tyckte jag fick till det så bra så här kommer det också!
Här är han som jag har lyckan att få ha som far till våra barn. Han är en av alla dom som borde få ha farsdag varje dag. För varje dag gör han något som har stor betydelse i vårat liv, litet som stort. Han är en förebild för våra barn men även för mig! Han är min absoluta trygghet! Som jag längtar till att få klämma ur mig en till liten kopia av oss och få se dig stolt som en tupp igen! Vi älskar dig världens bästa pappa!
Sen vill jag ju även skriva ett par rader om min egen pappa, det finns ju en sak som är bättre än att ha dig som pappa det är att mina barn får ha världens bästa morfar! ❤ #familjedin #norrstigen6 @kristoffer_edin