familjedin.blogg.se

Här kan ni följa mig och vår lilla familj som småbarnsföräldrar till finaste lilla Tindra född 20131218 och lillebror Norton född 20161212 här skriver jag om vårt liv, vårt nybyggda hjältevadshus! Enjoy 😘

Snart börjar allvaret...

Kategori: Allmänt

Vi hade en jättebra påsk, men en massa släkt/familje och vänner besök och utflykter. Premiärbadet gick jättebra det gillades nog lite skeptisk till en början men sen så, trött blev hon när vi skulle duscha och klä på oss :-P sen sov hon 3 timmar i sträck! Sen har lilla fröken svårt att koppla av och sova när vi är borta men det är klart när det är så mycket nya intryck, blir lite frustrerande ibland eftersom man vet att hon är så trött men då är det ju bara att fara för i bilen där kan vi sova.
Den här sista veckan på min mammaledighet tills augusti har vi inte gjort så mycket trodde jag hade en förkylning på gång, men det är nog bara den här jävla pollenallergin!! Blir så trött och inte kommer det bli bättre förrän till hösten... Men men, va in på jobbet igår och hämtade mina arbetskläder så nu börjar det falla på plats att jag ska börja jobba hela sommaren men augusti ska vi ju vara hemma tillsammans hela familjen som jag längtar redan, då blir det en roadtrip ner till karlstad till Ks syster och hennes sambo sen Göteborg och självklart ullared! Sen blir det Edsbyn också! <3 
Sen är det bara 5 veckor kvar tills vi ska gifta oss och Tindra ska döpas och det mesta känns klart uppe i huvudet, väntar bara på klänningen som är i en låda på väg så då kan min mamma börja sy Ts dopklänning :-) 
Ne snart vaknar nog mini så vi kan börja göra oss iordning för att åka in till Sofie och Wilma för en promenad i soliga fredagsvädret!
Sen imorgon kommer min kära barndomsvän upp från Edsbyn som vi längtar!! <3 
 

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

 
I fredags var vi och hälsade på syster/moster och kusinerna, hemmagjord semla i solen och lite lek i lekparken, sen fick Tindra sitt första påskägg en liten klänning och ett pannband så fint! :) Vi firade även ett år i huset i fredags med lite mat och varsin folköl! ;) Sen i helgen har vi fortsatt lite i hallen, gått lite promenad i vårsolen, haft Tindras gudföräldrar Owe och Emelie på 3 rätters söndagsmiddag så perfekt avslut på helgen. Beställde klänningen i fredags som jag får av min mamma,längtar så tills den kommer!! <3 Hittills den här veckan har vi för ovanlighetens skull varit mycket hemma och nu har det börjat kommit mer till verklighet för mig att jag börjar jobba nästa måndag med blandade känslor... Igår var vi på bvc och träffade jämngamla bäbisar och Tindra var mycket fascinerad av dom andra och prata som bara den lilla solstrålen ;) Innan vi åkte hem tog vi en promenad, hem, hämta K efter jobbet sen mötte jag upp Marielle för att träna på gymmet inne på stan och till min lycka fanns det bastu så kommer unna mig det imorgon tror jag träning och bastu, sen åkte vi för att handla lite och blev en liten sväng på birsta för att utöka minis garderob och inköp av baddräkt eftersom vi ska premiär bada under påsk! :) Sen ska vi åka till syster och barnen imorgon för att lämna påskägg och umgås lite och fredag ska vi på påskmiddag hos Kristoffers mormor och den sidan av familjen, så kommer nog bli en jätte härlig påsk med pappan som är långledig <3

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har varit och kollat lite tyger. Men är så svårt när jag har en bild i huvudet hur jag vill ha och är värdelös på att rita så ska jag möta upp mamma idag på stan så ska vi kolla och jag ska försöka förklara, wish me luck ;)
Sen har vi promenat massor i vårvädret som var förra veckan, tränat lite på gymmet.
I helgen så bestämde vi oss för att ta vår första festkväll sen Tindra föddes, farmor, faster och marre kom hit för att spendera natten och vi fick hämtning av Linda för att åka in till Tomi där vi satt ett tag tills jag och K gick ut en sväng på E-street vi hade verkligen jätteroligt och trodde väl att jag skulle ge upp jätte tidigt eller att jag skulle dricka på tok för mycket och hamna i någon buske men det gick bra, klart lite sliten var vi när vi kom hem mitt i natten och dagen efter då kom allt som ett brev på posten så Ks mamma tog med sig lillhjärtat på vårmässan :)
 
Vilket väder vi fick i början på veckan, så trist men idag är det ju sol så då blir det promenad!
Sydde även Tindras gardiner idag, bättre sent än aldrig haha! :D
 
Ne lite ledsen tjej som vägrar sova, kan ju missa något. Klä på henne och sen ut :) <3