familjedin.blogg.se

Hej! Här an ni läsa om mitt liv med inslag om mina 2 barn Tindra född 2013 och Norton född 2016, men förmodligen lite om min man också. Jobbar till vardags (mer än vardag) som målare i byggbranschen då såklart. Kommer skriva om vår vardag, men även skriva om saker jag upplevt och drabbats av. Enjoy 😁🥰

Källsortering!

Kategori: Allmänt

Jag är en sån som källsorterar, för miljön, för framtiden och för att inte soptunnan ska bli överfull och det lönar sig ekonomiskt då vår soptunna knappt blir halvfull vid varje tömning!
Ingen kan ju göra allt men alla kan göra något så ser jag på saken, sen är jag ju även en sån som kan åka bil onödiga sträckor bara för att jag har lite tråkigt så fläckfri är jag verkligen inte!
Kan tvätta en maskin inte riktigt full bara för att jag har tråkigt och tycker att det är roligt, det är min favorit syssla i hemmet!

Idag ska jag iväg för lite ärenden sen ska jag iväg och käka med jobbet ikväll! Ska bli trevligt att få komma hemifrån en stund och prata om annat!

För jag är otroligt less på att inte får sova och att inte kunna röra mig! Denna foglossning är värre än med Tindra och nu toppar vi det med både sammandragningar och en massa förvärkar... men snart så! ❤